Új tenyésztésvezető, régi elérhetőségekkel

Tisztelt Tagtársak!

Más irányú feladataim miatt 2018 június 15.-vel saját kérésemre befejezem tenyésztésvezetői alkalmazásomat a MALE-nél.

Utódom, Kósik Petra, lelkes fiatal agrármérnök, jó szívvel ajánlom figyelmükbe.

Az elérhetőséget tekintve nem lesz változás, a +36 70 77 22 551 mobiltelefont és az arablo.torzskonyv@gmail.com e-mail címet a továbbiakban ő használja, így a napi kapcsolattartásban zökkenőmentes lesz az átmenet.

Az eddigi lehetőséget megköszönve mindenkinek sok sikert kívánok!

Üdvözlettel,

Kovács Judit

 

 

Tisztelt Tagtársak!

Kovács Judit tenyésztésvezetőnk márciusban jelezte, hogy kapott egy olyan ajánlatot, melyet nem szeretne visszautasítani, de az teljes embert kíván, így nem tudja a jövőben ellátni tenyésztésvezetői feladatait.

Mikor Bábolnára ménesvezetőnek visszakerültem, az összeférhetetlenné vált az ügyvezető elnökséggel, de nem is tudtam volna eleget tenni a tenyésztésvezetői feladatnak is egyszerre, ezért megkerestem Juditot – aki már több mint egy évtizeddel ezelőtt volt ebben a tisztségben, – nem vállalná-e ezt a tisztséget és feladatot. Vállalta, annak ellenére, hogy lehetőségeink korlátozottak, és az nem állt arányban képzettségével, nyelvtudásával, tapasztalatával. Ezúton szeretném neki megköszönni – mindnyájunk nevében, – hogy munkájával, becsületes hozzáállásával segítette Egyesületünket.

Utódja Kósik Petra, akinek Bábolnán bérelünk irodát, és azon lesz, hogy mihamarabb átvegye ezt a kevéssé hálás, de színes munkakört. Kérem, segítsék munkáját, ha mással nem is, de pontos adatszolgáltatással, mert csak így tudunk mi is segíteni.

A személyes találkozásig baráti üdvözlettel:

Rombauer Tamás
elnök