Shagya arab méneskönyv

Elkészült a Shagya arab méneskönyv munkaváltozata. Kérjük nézze át lovainak adatait, és jelezze, ha valami kimaradt volna.

Tisztelt Tenyésztők!

Évtizedes hiányt pótol a Shagya arab Méneskönyv, mely az első ilyen kiadvány, ahol a magántenyésztők és a Bábolnai ménes lovai is megtalálhatók.
Terjedelme közel 3500 oldal lesz.
Arra kérünk minden tenyésztőt, hogy nézze át a méneskönyv tervezetét, és amennyiben hiányt, hibát észlel, úgy arról tájékoztasson bennünket.
Gyakori hiba lehet: nem egyezik a ló színe, hiányzanak ivadékok, változott a tulajdonos, stb.
Az egyes méneskönyvi lapok kinyomtathatók. Kérjük, hogy a kinyomtatott lapokon jelöljék meg az Önök által fellelt hibát, az eredeti adatforrás megjelölésével,
csatolásával, ha ez nem áll rendelkezésre anélkül, és elektronikus úton, vagy postán juttassák el hozzánk az Egyesület címére. (2943 Bábolna, Pf. 29.)
A származási adatoknál nem tüntettük fel az arab telivéreket jelző ox jelet a név után, ennek pótlása folyik. Folyik továbbá az azonosító számsor lovak mellé rendelése is.

Kérem, hogy ebben a rendkívül nagy munkában legyenek segítségünkre, hogy a lehető legkevesebb hibával jelenhessen meg ez az alapdokumentum, melyet szándékunk szerint a fajtát tenyésztő ország ( 17) is forrásként kezel majd.

Köszönjük együttműködését.