Közgyűlés 2019

Egyesületünk évi rendes közgyűlését 2019. május 4-én, szombaton 9.00 órakor tartja Bábolnán a Bábolna Nemzeti Ménesbirtok Kamaraszínházában (2943 Bábolna, Mészáros út 1.)

Amennyiben a fenti időpontra összehívott közgyűlés határozatképtelen, úgy a megismételt közgyűlést változatlan napirenddel és helyszínen 2019. május 4-én, szombaton 14 00 órakor tartja Bábolnán.

Elnökségünk úgy döntött, hogy a felmerülő költségek, és a forrás hiánya miatt ez évben nem rendezünk tenyésszemlét, hanem a tenyésztők székhelyén végezzük el a kancák bírálatát. Ez évben a sort a Bábolnai Ménes kancáival kezdjük, a közgyűlésünk napjára időzítve azt. (2019. május 4. Bábolna, Csikótelep, 9.00 óra.) A bírálatot a listán szereplő legalább 3 főből álló testület végzi, mellettük asszisztens bírók is jelen lesznek, akik egyúttal gyakorlati vizsgát tesznek.

A bírálat jó alkalom lesz arra, hogy bemutassuk az ez évben született csikókat, rajtuk keresztül megismerjük az apamének örökítő képességét és egyben elbíráljuk a tenyészkancákat.

 

A Napirendi pontokat tartalmazó meghívók elérhetőek az alábbi linken: Közgyűlés_Meghívó_2019

 

A rendezvény nyilvános, minden érdeklődőt szeretettel várunk!