Körlevél

Tisztelt Tagtársak !

A rendkívül hideg idő kedvez az ez évi párosítási terv elkészítéséhez, és az éves Állomány-nyilvántartó lap kitöltésének. Nyomtatványt mellékeltem, akinek több lova okán nem fér ki egy lapra, az letöltheti azt honlapunk „Nyomtatványok” rovatából.

Az aktuális fedezőmének listáját szintén mellékelem, de kérem Önöket vegyék fel a kapcsolatot a mén tartójával, mert a lista minden mént tartalmaz amely fedeztetési jogosultsággal rendelkezik, de nem biztos, hogy a tulajdonos kiváltja az engedélyt.

Ha valakinek változás állt be a Kis-és középvállalkozói státuszában, kérem a honlapon található nyomtatványon jelezze.

Amennyiben arab telivért kívánnak exportálni, úgy ehhez külön okmányokat kell kiállítsunk, ennek igénylő lapját szintén honlapunkon megtalálják, az eljárást Tenyésztési Szabályzatunk arab telivérekre vonatkozó részében találják.

Ne feledjék adójuk 1 %-át felajánlani Egyesületünknek ! Adószámunk: 19147376-2-11

Kérem éljenek a felkínált lehetőséggel, és fizessenek elő az EQUS ARABIAN lovas magazinra, mely évente 6 alkalommal jelentkezik, szakmai tartalmát tekintve sokkal jobb, mint a megszűnt Araber Weltweit.
Aki az előfizetés mellett dönt, annak nem kell mást tennie, mint az Egyesületünk bankszámla számára 9 000.- Ft-ot átutalni, legkésőbb február 25-ig. Ez tartalmazza az összes költséget, postázást, borítékot, stb. Erről számlát a befizetést követően küldünk.

(K&H Bank Győr 10403356-33500416-00000000)
A „közlemény” rovatba kérem tüntessék fel nevüket és az „EQUS” szót.

Kérem az adminisztrációban segítő együttműködésüket!

Üdvözlettel:
Rombauer Tamás